Friday, October 31, 2008

Soundtrack

Klockan 15 idag blir jag arbetslös på riktigt. Och samtidigt som det är skönt så är det även en avgrund av ångest ligger på lur i sysslolöshetens spår.

Det bästa botet mot detta är ett soundtrack- en spellista i Ipoden som får en att se positivt på tillvaron igen. Hittills har jag bara kommit på Jump med Madonna... med andra ord behöver jag låtförslag akut!

4 comments:

Anonymous said...

2 till: Artic Monkeys - Dancing Shoes och Salem Al Fakir - It's true.

Lat inte Malin S lura dig att lagga till nagon Lars W lat, de blir man inte sa glad av aven om de ar bra...

Anonymous said...

Hmmmm.....jag gissar att föregående talare är Greta : ).....men jag ska nog komma på nån bra låt....Winnerbäck kan faktiskt göra en glad : )
Kramar till dig Malin på din första dag på väg mot nåt nytt!
/Malin

Josefina said...

Utan Michael Jacksons "Bad" kommer man ingenstans här i livet. "The way you make me feel" all the way, babe!

Anonymous said...

jag följde days of our lives typ slaviskt när jag bodde i vänersborg-då var det skitroligt för en demon höll på och possessade folk alltså fick dem att göra crazygrejer typ fjutta eld på kyrkan och prata högt med sig själva (alltså de pratar ju jämnt med sig själva så man ska fatta vad som händer men det var extra roligt när det skrattades ett eeevil skratt efter) :D jag har också arbeitsloshetskostymen på mig-ngn annans mjukisbrallor, konstigt gammalt h&m-linne och tantkofta haha!

angående musikstips så önskar jag ibland att man lyssnade mer på happymusik men just nu blir jag iaf glad av clap your hands say yeah "the skin of my yellow country teeth", missy elliott "we run this", feist "1,2,3,4". har du idétorka så kan du ju gå med i lastfm-jag arbeitslossunkar där en del :P

"hey ladies" och "sabotage" med beastie boys brukar ju funka

och nej jag tog inte så många poäng i vbg erhrm... / f.