Sunday, November 09, 2008

Mitt Sverige

Enligt min kära vän Greta så hör det till att om man är arbetslös så skall man dessutom vara Sverigedemokratsympatisör, speciellt om man fick sparken av invandrare vilket var just det som undertecknad fick. Inte för att jag brukar lyssna så mycket på Gretas jidder, men nyfiken är jag och därför surfade jag in på Sverigedemokraternas hemsida och blev otroligt ledsen. De är ingenting annat än ett gäng välkammade nassar, som just nu inte får något som helst mothugg i media. Jag kan inte vara stolt över ett land som röstar in ett gäng idioter som skyller alla Sveriges problem på "avsaknaden av en nationalistisk politik" in i vårt högsta maktorgan.

Men i alla fall, på lördagkväll går jag och Anna på bio för att njuta av David Craig som Bond (hehehe- skurken i filmen är sjukt lik ff), och på vägen hem så passerar jag en restaurang här i Bärkullarna där det varje lördag firas syrianska bröllop. Så även denna lördag, men denna gång har en del av festen flyttats ut till gatan eftersom vattenpiporna tydligen inte får vara inne i lokalen. Och när jag går förbi rökarna så blir jag glad ända in i märgen. För ungefär hälften av rökarna är svennebananer, och de står inte och röker för sig själva i en klump (som kan kunde ha trott) utan blonda och mörka huvuden blandas friskt kring borden med vattenpiporna. Just då blev jag lite stolt över mitt Sverige igen. Fuck you, Sverigedemokrater.

1 comment:

Anonymous said...

Inte säker på att det var jag som kom på det där med Sverige Demokraterna. Jag är ju från norr där alla röstar rött.

Fast om du går med kan du väl ha en lovestory med någon kvinnlig toppolitiker i deras parti och sedan avslöja det när hon i fyllan kört ihjäl sig…