Sunday, March 18, 2007

Tankesmedja

Malin Andersson har återuppstått! Japp, den koma som jag befunnit mig i den sista tiden har släppt och jag har börjat göra saker igen. Jag har slitit ut både Sigge och Ruben med långa promenader den senaste veckan (har shoppat rejäla vandringskängor som bara måste testas) och har börjat strukturera upp mitt liv. Kan erkänna att jag fortfarande ser mycket på TV4s eftermiddagssåpor, men va fan- man kan ju inte bli normal med en gång efter flera veckors zombietillstånd (och innerst inne måste jag erkänna att jag tycker att doktorn kan komma är spännande, fast I would never speak it out loud). Dessutom har jag läst rejält mycket med böcker, och kan varmt rekommendera boken "Blod och Död" av Jens Garman (Tack Torbjörn Andersson-Andersson för tipset…) Det som jag annars har ägnat min tid åt är att tänka. Dels på allt som har hänt (kom fram till att det är ingen ide att älta) på framtiden (drog slutsatsen att det inte är någon ide att oroa sig) och vilka mål jag ska ha i livet (det enda jag kom på att var jag ska spara till långt hår, behöver nog tänka lite till på vad jag vill med mitt liv..)
Annars så har våren kommit till Sverige- det är runt tio grader varmt och solen skiner. För två veckor sedan var det tjockt med snö överallt, men nu så blommar redan blåsippor och krokus, huggormar ligger och solar sig och jag har precis plockat fästingar både från Sigge och Klas…Klimatförändring, någon?
Årets första bad skedde igår då jag och mamma doppade oss i sjön efter någon timme i bastun. Det var underbart! Isen har precis släppt, stjärnorna lyste och det var alldeles tyst nere vid sjön…
Lustigt förresten att jag har haft jättemycket besökare på min blogg under den perioden som jag skrivit minst….
Simma lugnt!

1 comment:

Theresa said...

hej

har funderat lite smått på om du hade gått vilse där i urskogen... om du kanske försökte hitta en levada ;)

tänka är alltid bra, även om man inte kommer fram till mycket. men jag tycker att du ska satsa mer på de hökvalitativa såporna på 3:an, som days of our lives etc.

på jobbet har det varit mycket strul och hångel mellan de nya och det är alltid kul. riktigt roliga killar som har kommit ner nu, lovar att skicka lite kort snart. martin har också fått en nytt offer i tessan. hon sa till honom en gång om en tillsägelse hon hade fått, och efter det är hon inte alls populär...

du får ha det så bra.kram